Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از اول خردادماه و همزمان با آغاز ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس شروع می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «قدس آنلاین» سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان هر ساله توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود تا کودکانی که گرفتار اختلالات یادگیری، شنوایی، بینایی، ذهنی و نظیر آن هستند شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن وزارت آموزش و پرورش که مراکزی تحت عنوان مراکز ویژه اختلالات یادگیری دارد دانش آموزانی که دچار مشکلات یادگیری باشند را تحت معالجات تخصصی قرار می دهد.

از آن سو دانش آموزان با نیازهای ویژه جسمی و حرکتی و ذهنی نیز بنا بر درجه و شدت مشکل یا به مدارس استثنایی ارجاع می شوند و یا در قالب طرح تلفیقی فراگیر وارد مدارس عادی شده و در کنار سایر دانش آموزان ادامه تحصیل می دهند.

در همین زمینه مجید قدمی، رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در گفت وگو با ایسنا، به تشریح جزئیات سنجش نوآموزان پرداخت و گفت: دستورالعمل سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان ابلاغ شده و این طرح همزمان با آغاز ثبت نام دانش آموزان از ابتدای خرداد ماه کلید می‌خورد.

وی افزود: در ابتدا خانواده‌های دارای فرزند شش سال تمام به مدرسه‌ای که فرزندشان را می‌خواهند در آن ثبت نام کنند مراجعه می‌کنند و از طریق مدرسه نوآموز به نزدیکترین پایگاه‌های سنجش معرفی و ارجاع می‌شوند. در پایگاه‌ها امر سنجش بینایی، شنوایی و تحصیلی انجام می‌شود و پزشک مستقر در پایگاه به چکاپ نوآموز می‌پردازد و در صورت تایید سلامت، برگه معرفی نامه برای مدرسه صادر خواهد شد و امر ثبت نام در مدرسه صورت می‌پذیرد.

قدمی با بیان اینکه اگر نوآموزی دچار اختلالاتی باشد به پایگاه‌های تخصصی ارجاع می‌شود تا یک بار دیگر تست‌های سنجش بر روی او انجام شود گفت: پس از آن تصمیم می‌گیرند نوآموز به مدرسه عادی برود یا در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل شود، البته طرح تلفیقی فراگیر رشد خوبی پیدا کرده و ما دانش آموزان نابینا یا دارای مشکلات جسمی حرکتی را به مدارس عادی فراگیر می‌فرستیم، اما دانش آموزانی که دارای بهره هوشی ۵۰ تا ۷۰ هستند به مدارس استثنایی معرفی می‌شوند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه همه شرایط سنجش همانند سال گذشته است عنوان کرد: اما هزینه ارزشیابی و سنجش ۲۰ هزار تومان خواهد بود که این هزینه مربوط به خود پایگاه‌ها است. سنجش برای مناطق محروم و دانش آموزان عشایری رایگان خواهد بود و پیش بینی می‌کنیم امسال ۱۰۰۰ پایگاه سنجش، پذیرای نوآموزان باشند.

وی اضافه کرد: از پایان مردادماه در تمام استان ها خانواده‌هایی که فرزندان پنج سال تمام دارند می توانند یک سال زودتر سنجش سلامت فرزندان خود را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم