Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره آغاز سنجش سلامت کلاس اولی‌ها اظهار کرد: عملیات سنجش سلامت دانش‌آموزان بدو ورود به پایه اول دبستان از ۱۵ تیر ماه آغاز می‌شود و تا آخر شهریور ماه ادامه خواهد داشت‌.

وی افزود: دانش‌آموزان بدو ورود به کلاس اول دبستان در دو هزار و ۳۰۰ پایگاه سنجش سلامت بررسی می‌شوند و از اول مهر نیز کار سنجش سلامت پیش دبستانی‌ها را آغاز خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه طرح سنجش سلامت از سال ۷۲ با پوشش ۱.۵ درصدی کار خود را آغاز کرد، گفت:  سال گذشته پوشش دانش‌آموزان کلاس اولی به ۹۸ درصد رسید همچنین در دو سال اخیر علاوه بر دانش‌آموزان بدو ورود به پایه اول دبستان، پیش دبستانی‌ها را هم به لحاظ سلامت مورد سنجش قرار می‌دهیم.

حسینی ادامه داد: سال گذشته ۵۰ درصد نوآموزان پیش‌دبستانی مورد بررسی قرار گرفتند که کار سنجش سلامت آنها همزمان با کلاس اولی‌ها بود اما امسال به دلیل شرایط کرونا ابتدا کلاس اولی‌ها و بعد پیش‌دبستانی‌ها را بررسی خواهند شد، هدفگذاری کرده‌ایم ۹۹ درصد کلاس اولی‌ها و ۶۰ درصد دانش‌آموزان پیش‌دبستانی مورد سنجش قرار بگیرند.

وی ادامه داد: والدین هنگامی که برای ثبت‌نام به مدارس مراجعه می‌کنند ثبت‌نام موقت از آنها انجام می‌شود تا سنجش سلامت دانش‌آموز انجام شود و پس از آن ثبت‌نام قطعی صورت خواهد گرفت. هنگامی که والدین به مدارس مراجعه می‌کنند نوبت‌دهی پایگاه‌های سنجش سلامت آنها انجام می‌شود، خودشان هم می‌توانند به صورت الکترونیک نوبت بگیرند، ۶۰ هزار مدرسه در دوره ابتدایی آماده ارائه نوبت الکترونیک سنجش هستند.

 حسینی با اشاره به اینکه از ۱۵ تیر ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار سنجش سلامت را آغاز می‌کنیم، متذکر شد: تمام پایگاه‌های سنجش ضدعفونی می‌شوند؛ همچنین اتاق انتظار در پایگاه‌ها تعیین شده است تا خانواده‌ها هنگام مراجعه در این اتاق حضور داشته باشند که نوبت‌شان برسد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: در گذشته روزانه ۴۲ نفر در پایگاه‌های سنجش سلامت بررسی می‌شدند که امسال این تعداد را به ۲۰ نفر کاهش دادیم قبلا زمان سنجش ۱۵ دقیقه بود و امسال به ۳۰ دقیقه افزایش یافت. در پایگاه‌های سنجش وضعیت سلامت، قد و وزن، بینایی، دهان و دندان، شنوایی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان بررسی می‌شود.

وی درباره هزینه سنجش سلامت گفت: هزینه سنجش ۴۰ هزار تومان است که برای هر استان نیم درصد سهمیه رایگان و ۱۰ درصد سهمیه نیم بها در نظر گرفته‌ایم تا به افرادی که برای تأمین هزینه مشکل دارند اختصاص پیدا کند. همچنین ۲۳ هزار دانش‌آموز عشایری به صورت رایگان بررسی می‌شوند و در استان‌های محروم هم با خانواده‌ها همراهی می‌کنیم تا دانش‌آموزی به دلیل مشکل مالی از طرح سنجش سلامت جا نماند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نمی‌توان طرح سنجش سلامت را تحت پوشش بیمه قرار داد، متذکر شد: باید این تلاش را انجام دهیم و تا به حال این اتفاق نیفتاده است.

حسینی گفت: دانش‌آموزان برای سنجش سلامت ابتدا به پایگاه‌های عمومی مراجعه می‌کنند همچنین ۶۰ پایگاه تخصصی سنجش وجود دارد. پایگاه‌های تخصصی، دانش‌آموزانی را که در پایگاه اولیه مشکوک شناسایی شدند بررسی و نتیجه را اعلام می‌کنند که در ادامه خدمات مربوط به سلامت و جایدهی دانش آموزان در مدارس استثنایی یا عادی انجام می‌شود.

کد خبر 520592 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموز پایگاه های سنجش آموزش و پرورش کلاس اولی ها دانش آموزان پیش دبستانی سنجش سلامت پایگاه ها کلاس اول ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ مدرسه در استان گلستان ساخته شد که از این تعداد ۴۹ مورد با مشارکت خیرین انجام شد.

وی افزود: با این تعداد پروژه توانستیم ۱۹۷ کلاس درس را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

مدیرکل توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان گلستان گفت: برای ساخت ۵۰ مدرسه در استان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم سعی داریم طی ۶ ماه نخست امسال حدود ۴۰ پروژه دیگر به بهره برداری برسانیم و آنها را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

فراهی اظهار کرد: ۲۶ جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان ۳۰ اردیبهشت با حضور مسؤولان کشوری و استانی در استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6090474

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است